BeritaRencana

Cara Dap Jadikan Pemimpin Melayu/Islam Mangsa Kezaliman

Cukup menghairankan kenapa kawan karib Kunan telah mengambil keputusan untuk mengaku salah..

Persoalannya adakah wujud tekanan daripada pihak tentu seperti AG supaya Tan Eng Boon mengaku SALAH dengan balasan janji didenda dan dilepaskan.

Difahamkan pihak AG lebih berminat untuk mendakwa Tengku Adnan berbanding Tan Eng Boon. Dari awal lagi pihak SPRM telah dimaklumkan bahawa duit yang diberikan adalah membayar hutang kepada Kunan yang juga merupakan rakan perniagaan sejak tahun 80an.

Inilah sistem kerajaan PH-DAP untuk orang yang tidak bersalah supaya mengaku bersalah.

Sudah pastinya ada rundingan sulit diantara AG, yang kita tahu bertulang belakangkan DAP untuk mengenakan Kunan.

Berjaya perancangan DAP ini dimana untuk memalukan bangsa Melayu yang mengambil rasuah dan tidak amanah.

Inilah caranya untuk memalukan pemimpin melayu/Islam.

Malahan Kunan sendiri terkejut apabila Eng Boon mengaku Bersalah sedangkan mereka merupakan kawan karib dan saling membantu diantara satu sama lain dalam urusan perniagaan.

Apabila dilihat sama seperti cerita Resit Pengesahan Pembayaran Wang Derma Politik kepada Umno Negeri Wilayah Persekutuan yang mana pihak AG tahu resit itu di terima dan tulen namun terus “menyelongkar” dengan niat bahawa resit itu tidak tulen supaya kunan dapat dikenakan tindakan.

DAP yang masih tidak berpuas hati walaupun sudah memegang kuasa memerintah masih cuba untuk memastikan semua pemimpin UMNO/Melayu/Islam adalah pemimpin yang tidak amanah dan korup.

Ini yang mereka hendak gambarkan kepada rakyat Malaysia dan dunia… sedarlah wahai Melayu Islam kita berhadapan dengan kafir DAP laknatullah.